Puşculiţa lui Martinel pentru fapte bune!

,,Pușculița lui Martinel pentru fapte bune”este o campanie de CSR dezvoltată de către compania H&E Reinert România cu scopul de a sprijini diferite ONG-uri din România în realizarea unor programe sustenabile și durabile, din domeniile Educație și Sănătate, ai căror beneficiari sunt copiii.

Campania a fost activată pentru prima dată pe 15 Februarie 2016, iar pe parcursul anilor 2016 și 2017 am sprijinit proiecte din domeniile Sănătate și Educație propuse de 3 asociații. Pentru mai multe detalii despre campaniile anterioare accesați Proiecte susținute prin intermediul campaniilor anterioare  « Pușculița lui Martinel pentru fapte bune! » 

 

Cum funcționează « Pușculița lui Martinel pentru fapte bune! »?

Prin vânzarea fiecărui produs Martinel (fiecare bucată) ce poartă însemnele campaniei un eurocent este redirecționat către „Pusculita lui Martinel pentru fapte bune”, urmând ca suma colectată sa fie direcționată către cauzele pe care le vom susține prin intermediul acestei campanii de responsabilitate socială.

Perioada în care ne-am propus să colectăm fonduri pentru  « Pușculița lui Martinel pentru fapte bune! » este 01 Aprilie - 31 Decembrie 2020. În această perioada, produsele Martinel vor avea pe ambalaj integrat logo-ul campaniei, pentru ca fiecare consumator Martinel să fie informat in legatură cu inițiativa noastră.

 

Cum mă pot implica ?

Fiind unul dintre consumatorii noștri te implici direct prin achiziționarea produselor Martinel preferate. Fiecare produs achiziționat de tine se transformă într-un eurocent ce este redirecționat ulterior către una din cauzele susținute de campanie. Astfel, împreună, reușim să ne implicăm și să schimbam în bine viitorul unor copii ce merită o viață mai bună.

Participă la această campanie CSR toate cele 5 produse din gama Martinel, respectiv: Mortadella 90g, Mortadella de pasăre 90g, Pate 125g, Crenvurști 180g și Salam 90g.

 

Cum poate o organizație să acceseze fonduri din « Pușculița lui Martinel pentru fapte bune! » ?

Simplu, urmând cei 3 pași de mai jos:

      1. Descarcă formularul standard pentru accesare fonduri de aici ;

      2. Completează-l cu toate informațiile necesare ;

      3. Trimite-l către noi pe adresa contact@reinert.ro, cu mențiunea “Propunere proiect NUME PROIECT pentru susținere în campania CSR « Pușculița lui Martinel pentru fapte bune! » ”, până la data de 15 iulie 2020.

Este bine de știut că Martinel se implică în susținerea cauzelor sociale din domeniile Educație și Sănătate, astfel avem rugămintea să trimiteți către noi doar propuneri de proiecte sustenabile pentru dezvoltare în aceste direcții.

Suma maximă alocată pentru susținerea unui proiect este de 5.000 euro.

 

Cum pot afla ce cauze sunt susținute în anul 2020 prin intermediul acestei campanii?

Cauzele susținute prin intermediul acestei campanii vor fi publicate pe această pagina pe masură ce vor fi validate de către echipa Reinert implicată în implementarea campaniei.

 

Proiecte susținute prin intermediul campaniilor anterioare  « Pușculița lui Martinel pentru fapte bune! » 

Pe parcursul anilor 2016 si 2017, prin intermediul campaniei de responsabilitate socială « Pușculița lui Martinel pentru fapte bune! » , am susținut 4 proiecte propuse de 3 organizații non profit.

Valoarea totală a investițiilor în proiectele de Sănătate și Educație susținute a fost de aproximativ 23.000 de euro.  

Poti afla mai multe despre aceste proiecte accesând link-urile de mai jos:

  1. «O viață schimbată»
  2. «INTERACTIV, e mai ușor pentru mine!»
  3. «Investește în sănătate. Dăruiește Viață.»
  4. «Împreună Dăruim»

Pentru a vă oferi cel mai bun serviciu posibil pentru acest site folosim cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea acestora.
Aflați mai multe