Tartine la cuptor cu Crenvurști Martinel

Mod de preparare

Tãiați Crenvursteii Martinel în feliuțe rotunde.

Ungeți feliile de baghetã cu unt, adãugați bucațelele de Crenvurști Martinel și presãrați la final cascaval ras.

Puneți feliile de baghetã într-o tavã, presãrați sare și piper și introduceți-le la cuptor pentru aproximativ 15 minute (pânã se topește cașcavalul).

Puteți servi tartinele alãturi de o salatã de legume.

Ingrediente pentru 4 persoane
4 bucMartinel Crenvurşti
4 gFelii de baghetă
150 gCașcaval ras
4 li.Unt
gSare, Piper

Sfaturi

Puteți adãuga și feliuțe de roșii între baghetã și cascavalul ras.

Ingrediente pentru 4 persoane
4bucMartinel Crenvurşti
4gFelii de baghetă
150gCașcaval ras
4li.Unt
gSare, Piper

Pentru a vă oferi cel mai bun serviciu posibil pentru acest site folosim cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea acestora.
Aflați mai multe

Bärchen Bärchen