Supă cu găluște din Pate Martinel

Mod de preparare

Curãțați cartofii și morcovii, tãiați-i în cubulețe mici și puneți-i la fiert în supa de carne la temperaturã medie timp de 15 minute, pânã se înmoaie.

Frãmântați pate-ul Martinel cu pesmetul și oul, condimentați cu mãghiran și gustați. Pregãtiți un vas cu apã și puneți-l sã fiarbã, formați aproximativ 12 gãluște mici din compoziția de pate și adãugați-le în apa clocotitã. Lãsați-le sã fiarbã încet timp de 5 minute.

Spãlați ceapa verde, curãțați-o si tãiați-o oblic în inele subțiri. Scurgeți gãluștele și adãugați-le în supã împreunã cu ceapa verde, sarea și piperul. Acum mai trebuie doar garnisitã supa cu pãtrunjel și este gata pentru a fi servitã.

Timp de preparare:circa 30 de minute

Ingrediente pentru 4 persoane
1 Martinel Pate
200 gMorcovi
800 gCartofi
750 mlSupă de carne
75 gPesmet
1 Ou
2 legCeapă verde
gSare, piper, măghiran, pătrunjel

Sfaturi

La aceastã supã se pot adãuga și alte tipuri de legume precum: broccoli, fasole verde sau conopidã.

Încercați și cu crenvurști Martinel!

Ingrediente pentru 4 persoane
1Martinel Pate
200gMorcovi
800gCartofi
750mlSupă de carne
75gPesmet
1Ou
2legCeapă verde
gSare, piper, măghiran, pătrunjel

Pentru a vă oferi cel mai bun serviciu posibil pentru acest site folosim cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea acestora.
Aflați mai multe

Bärchen Bärchen