Sandwich „Grădinar”

Mod de preparare

Amestecaţi brânza proaspătă cu apă minerală până devine cremoasă. Tăiaţi arpagicul în role fine. Tocaţi mărunt frunzuliţele de pătrunjel. Radeţi morcovii şi utilizaţi o răzătoare fină. Amestecaţi arpagicul, pătrunjelul şi morcovul ras cu brânza proaspătă. Tăiaţi loboda cu foarfeca, adăugaţi jumătate din lobodă la amestecul de brânză proaspătă. Condimentaţi cu sare şi piper.

Ungeţi feliile de pâine toast şi de pâine neagră cu amestecul de brânză proaspătă. Pe pâinea toast aplicaţi câte 2 felii de carne „Martinel”. Aşezaţi feliile de pâine neagră cu faţa în sus. Tăiați sendvișurile în patru pe diagonală. Tăiaţi în patru restul de 4 felii de carne. Spălaţi roşiile şi tăiaţi-le în două. Puneţi carne pe fiecare sendviş, adăugaţi câte o jumătate de roşie şi fixaţi pe frigare.

Garnisiţi cu restul de lobodă şi serviţi.

Timp de pregătire: 10 minute
 

Ingrediente pentru 4 persoane
200 gBrânză proaspătă grasă
2 li.Apă minerală
1 legArpagic
1/2 legpătrunjel cu frunză plată
100 gMorcov
1 legLobodă
Sare, piper
4 bucPâine prăjită integrală
4 bucPâine neagră
12 bucMartinel Mortadella
8 bucRoşii cherry

Sfaturi

-

Ingrediente pentru 4 persoane
200gBrânză proaspătă grasă
2li.Apă minerală
1legArpagic
1/2legpătrunjel cu frunză plată
100gMorcov
1legLobodă
Sare, piper
4bucPâine prăjită integrală
4bucPâine neagră
12bucMartinel Mortadella
8bucRoşii cherry

Pentru a vă oferi cel mai bun serviciu posibil pentru acest site folosim cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea acestora.
Aflați mai multe

Bärchen Bärchen