Pizza cu Salam Martinel în stil Hawaian

Mod de preparare

Într-un bol se cerne fãina dupã care se adaugã drojdia, zahãrul, un vârf de sare și se omogenizeazã compoziția. Se adaugã apã cãlduțã și se frãmântã pânã se realizeazã un aluat care se lasã la dospit 30 de minute. Se cojesc piersicile și se taie în felii groase. Se iau roșiile, se spalã, se usucã și se taie în felii. Se unge o tavã cu puțin ulei, se tapeteazã cu fãinã, iar apoi se așeazã aluatul în foaie subțire peste care se adaugã sosul de roșii și feliile de roșii și piersici. Peste aluatul de pizza se presarã jumãtate din brânza rasã, se adugã apoi salamul Martinel și restul de brânzã având grijã sã nu se acopere capul ursulețului. Se introduce în cuptorul încins la 200°C timp de 20 de minute.

 (cuptor electric: 200°C/cuptor pe gaz: nivel 3/cuptor cu recirculare 180 °C)

Timp de preparare: aproximativ 60 de minute

Ingrediente pentru 4 persoane
1 Martinel Salam
400 gFăină
80 gDrojdie uscată
200 mlApă (călduţă)
450 gPiersici proaspete
375 gRoşii
100 gEmmentaler ras sau brânză Gouda
1 li.Zahăr
2 li.Sare
Ulei

Sfaturi

Puteți asezona pizza cu verdețuri și condimente precum oregano, busuioc sau cimbru, ce se pot adãuga și în aluatul frãmântat. Dacã nu vã plac piersicile le puteți înlocui cu ananas.

Pentru diversificare, puteți adãuga ardei, porumb, ciuperci, spanac, ceapã și mozzarella. Puteți economisi timp cumpãrând un aluat de pizza gata preparat.

Ingrediente pentru 4 persoane
1Martinel Salam
400gFăină
80gDrojdie uscată
200mlApă (călduţă)
450gPiersici proaspete
375gRoşii
100gEmmentaler ras sau brânză Gouda
1li.Zahăr
2li.Sare
Ulei

Pentru a vă oferi cel mai bun serviciu posibil pentru acest site folosim cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea acestora.
Aflați mai multe

Bärchen Bärchen