Lasagna Martinel

Mod de preparare

Fierbeți orezul împreunã cu supa de pui la foc mic conform indicațiilor de pe ambalaj. Amestecați o lingurã de smântânã cu uleiul de floarea soarelui și oțetul din vin. Turnați peste orezul cald amestecul obținut.

Scurgeți porumbul și mazãrea, spãlați roșiile, tãiați-le în patru și adãugați toate ingredientele peste amestecul de orez. Condimentați cu busuioc, sare și piper. Lãsați 30 de minute sã se combine aromele.

Asezați pe o farfurie în mod alternativ un strat de felii Martinel Mortadella cu un strat de salatã de orez, pânã când obțineti cel puțin 3 straturi. Decorați „Lasagna” cu restul de smântânã și, dupã preferințã, cu câteva boabe de mazãre.

Timp de pregătire: 35 de minute

Timp de preparare: 45 de minute

Per porţie: 350 kcal/1470 kJ
33 g carbohidraţi, 10 g proteine, 19 g lipide

Ingrediente pentru 4 persoane
8 bucMartinel Mortadella
125 gOrez cu bob lung
100 gSmântână
100 mlSupă de pui
6 li.Ulei de floarea-soarelui
1 li.Oţet din vin
100 gRoşii cherry
140 gPorumb din conservă
50 gMazăre conservată
Busuioc
Sare
Piper

Sfaturi

În perioada de vară este delicios şi rece (lăsaţi să se răcească meniul preparat).

Lasagna Martinel poate fi la fel de delicioasã atât cu Martinel Mortadella cât și cu Martinel Șuncã.

Ingrediente pentru 4 persoane
8bucMartinel Mortadella
125gOrez cu bob lung
100gSmântână
100mlSupă de pui
6li.Ulei de floarea-soarelui
1li.Oţet din vin
100gRoşii cherry
140gPorumb din conservă
50gMazăre conservată
Busuioc
Sare
Piper

Pentru a vă oferi cel mai bun serviciu posibil pentru acest site folosim cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea acestora.
Aflați mai multe

Bärchen Bärchen