Cornete de primăvară cu Martinel Mortadella

Mod de preparare

Spãlați castravetele și tãiați-l în fâșii subțiri. Curãțați ridichile și ceapa verde, spãlați-le și tãiați-le în felii fine. Cojiți merele, tãiați-le în patru, scoateți sâmburii și apoi feliați fin bucãțile. Radeți cașcavalul pe rãzãtoarea mare și tãiați în patru feliile de Mortadella.

Faceți un sos din muștar, miere, suc de lãmâie și ulei de floarea soarelui și adãugați-l peste amestecul de castravete, ridichi, ceapã verde, mere și bucãțile de Mortadella. Condimentați cu sare și piper și lãsați 20 de minute sã se combine aromele.

Între timp, amestecați smântâna cu pesto și condimentați cu sare și piper. Coaceți tortillas conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Tãiați în jumãtate tortillas, asezați salata deja pregãtitã, lãsând în exterior o margine liberã de aproximativ 1 cm.

Îndoiți puțin foițele de tortillas la marginea inferioarã, apoi rulați strâns din lateral. Introduceți cornetele în servețele sau repartizați-le în mici punguțe de hârtie și aranjați-le în pahare. Serviți împreunã cu sosul de smântânã.

Timp de pregătire: 40 de minute

Timp de preparare: 30 de minute

Ingrediente pentru 4 persoane
2 Martinel Mortadella
1 bucCastravete
200 gRidichi
1 legCeapă verde
1 bucMăr acrişor
100 gCaşcaval
2 lgMuștar
1 lgMiere
4 lgUlei de floarea-soarelui
Puțin suc de lămâie
200 gsmântână
Puțin sos pesto de busuioc (produs finit)
Sare, piper
4 bucFoi mici de tortilla (produs finit)

Sfaturi

Încercați din nou rețeta cu porumb și ciuperci champignon.
Pur și simplu delicios!

Ingrediente pentru 4 persoane
2Martinel Mortadella
1bucCastravete
200gRidichi
1legCeapă verde
1bucMăr acrişor
100gCaşcaval
2lgMuștar
1lgMiere
4lgUlei de floarea-soarelui
Puțin suc de lămâie
200gsmântână
Puțin sos pesto de busuioc (produs finit)
Sare, piper
4bucFoi mici de tortilla (produs finit)

Pentru a vă oferi cel mai bun serviciu posibil pentru acest site folosim cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea acestora.
Aflați mai multe

Bärchen Bärchen