21.12.2016

Reinert Martinel si Asociatia “Daruieste Viata”,

impreuna pentru a crea conditii mai bune in Spitalul Clinic de Copii din Brasov

Dragi prieteni,
 
La finalul lunii Noiembrie a acestui an am avut placerea de a participa la inaugurarea sectiei clinice de Pediatrie III (ce include compartimentele de hematologie-oncologica si de diabet zaharat, nutritie si boli metabolice) din cadrul Spitalul Clinic de Copii Brasov, sectie renovata cu ajutorul Asociatiei "Daruieste Viata".

Compania noastra a fost direct implicata in aceasta actiune de renovare, alaturandu-se proiectului inca din Aprilie 2015 cand am demarat alaturi de Asociatia "Daruieste Viata", prima noastra campanie nationala de responsabilitate sociala, desfasurata sub denumirea «Martinel daruieste viata copiilor bolnavi de cancer». Obiectivul campaniei  a fost de strangere a fondurilor necesare pentru renovarea si dotarea salii de mese a sectiei clinice Pediatrie III  din cadrul Spitalul Clinic de Copii Brasov, investitie estimata la 10.000 de euro.

Astfel, cu ajutorul vostru, pe parcursul a 7 luni (Aprilie-Octombrie 2015), am directionat catre acest proiect suma de 48.747 lei, pentru a le oferi celor mici o sala de mese realizata in culori vesele unde sa se relaxeze si sa serveasca cu placere masa, iar rezultatul final poat fi vizualizat in fotografiile salvate pe aceasta pagina.
 
Intrucat am considerat investitia in Spitalul de Copiii din Brasov ca fiind extrem de importanta, anul acesta am continuat sa investim in acest proiect, iar prin intermediul campaniei «Pusculita lui Martinel pentru fapte bune !» ne-am propus sa strangem fondurile necesare pentru a renova un salon (camera curata) din cadrul aceluiasi spital (etajul IV). Astfel, prin vanzarea fiecarul produs din gama Martinel in perioada 01 Iunie - 31 Decembrie 2016, un eurocent va fi directionat catre aceasta cauza.
 
De ce am ales sa ne implicam in acest proiect ?
Copiii sunt viitorul nostru si consideram ca datoria noastra, a tuturor este de a investi in viitor. In plus, aceasta investitie realizata in Spitalul de Copiii din Brasov este una durabila, rezistenta in timp, care va aduce beneficii pentru cel putin 10 ani de acum inainte pentru intreaga comunitate brasoveana.
 
Multumim, voua, tuturor celor ce apreciati si achizitionati produsele Martinel, pentru ca ne-ati ajutat sa colectam fondurile necesare pentru a face aceasta transformare posibila.
 
Detalii despre acest proiect puteti gasi si pe cele doua pagini ale Asociatie Daruieste Viata
bursadefericire.ro
daruiesteviata.ro

 

Pentru a vă oferi cel mai bun serviciu posibil pentru acest site folosim cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea acestora.
Aflați mai multe